GeschiedenisZo zijn we begonnen:

Op 2 oktober 1983 is Broza ontstaan, inmiddels dus al ruim 36 jaar geleden, de naam Broza is een afkorting van de achternaam van de eigenaren Toon en Jacqueline (Brok) met daarbij de eerste 2 letters van het woordje zaal, dus Broza = Brokzaal……..
De opvolging is inmiddels ook geregeld, naast Toon en Jacqueline zijn hun beide zoons, Franklin en Alex, een aantal jaar geleden ook tot mede-eigenaar toegetreden en je kunt dus spreken over een echt familiebedrijf.In het begin werden naast bingo avonden ook nog feesten en partijen gegeven in onze zaal, een aantal jaren geleden zijn we daar mee gestopt en hebben we ons geheel toegelegd op de bingo avonden.

Deze avonden zijn mede ontstaan door toedoen van Harry v/d Pol, voor velen een zeer bekende naam, helaas is Harry ons veel te vroeg ontvallen door een tragisch motorongeval, helaas heeft Harry de verdere ontwikkeling van ons bedrijf niet van dichtbij mee kunnen maken, hij zou trots zijn geweest.

Harry was tussenpersoon van meerdere verenigingen waar wij de bingoavonden voor verzorgen, zoals de basketbalvereniging Eiffeltowers, carnavalsclub de Gieters en voetbalvereniging BVV/Caterpillar.

Daarnaast staat het vaste team personeel maar al te graag klaar voor u om het u meer dan naar uw zin te maken.

Wat is het:

U denkt nog steeds 90 balletjes in een bingomolentje? Nee hoor, dat was vroeger.
We spelen nu BINGO met een elektronische bingo-machine.
We spelen voor 1 rijtje vol, 2 rijtjes vol en de volle kaart!

Met tot slot de hoofdprijs die de volgende keer misschien wel voor U is!

Veel mensen waarbij het bingo spel niet bekend is zullen zeggen dat dit alleen gespeeld wordt door oudere dames en dat het maar saai is, maar geloof ons, niets is minder waar, al ruim 25 jaar verzorgen wij bingo avonden voor jong en oud met een hoop Brabantse warmte en gezelligheid.

Een bingo avond is voor veel mensen een gezellige avond uit, weg van de bank en de T.V. om even te genieten van een avondje voor jezelf!
Combineer de gezelligheid en het samen zijn met vrienden en vriendinnen met de spanning van het spel en je hebt geheid een leuke avond.

Overige mogelijkheden:

Een bedrijfsuitje, een personeelsfeest of een vrijgezellenfeest, bijna alles mag en kan bij ons, en we verzekeren u dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn. Wij zullen meer dan ons best doen om daarvoor te zorgen!

Drink je drankje aan onze sfeervolle bar of geniet van onze overheerlijke producten uit onze keuken met o.a. eigen gemaakte gehaktballen, gehaktstaven, stoofvlees en satésaus.

Stuur een e-mail of bel ons even om uw avond door te spreken en vast te leggen.


Waar kunt u ons vinden:

Broza is gelegen in een van de bekendste wijken van ’s-Hertogenbosch, de Graafsewijk, het pand was vroeger een naaiatelier onder de voor Bosschenaren nog zeer bekende naam ENCI, veel oudere klanten zeggen dan ook nog steeds: zullen we vanavond gezellig naar de ENCI gaan?

Parkeren kan aan de overkant bij het Esso pompstation, op zondag ontvangt u een stempel als u daar parkeert, 10 stempels = 10 euro korting op een boekje!

Motto:

Zo, nu heeft u in ieder geval een kleine indicatie van ons bedrijf, we kunnen echter de ervaring van een avond bingo echt niet in een paar woorden vertellen, je moet die speciale sfeer toch echt proeven en wij hopen u dan ook spoedig in onze zaal te mogen begroeten.

Kijkt u gerust eens verder op onze site, wie wij zijn, foto`s, ons assortiment, en natuurlijk onze agenda betreffende de “speciale” bingoavonden die we voor u willen gaan verzorgen.

Laat ook gerust eens een berichtje achter voor ons in het gastenboek, wij horen graag hoe u het bij ons heeft gevonden, wel onder het motto van: Doen we het fout vertel het ons, doen we het goed vertel het verder………….


Hopelijk tot ziens in de gezelligste bingo zaal van het land, BROZA!

Tonnie, Jacqueline, Franklin en Alex Brok